Totaal
8.9
800+ reviews
├Ś

Gratis consult

Waar bent u in geïnteresseerd?

Bovenooglidcorrectie Wenkbrauwlift Onderooglidcorrectie
Gratis consult
Gratis consult WhatsApp met ons

Vragen of een gratis consult aanvragen?
Bel gerust: 076 - 542 3154

Wij scoren gemiddeld een 8.9 op KliniekErvaringen.nl

Schaamlipcorrectie vergoeding

Een schaamlipcorrectie wordt vergoed wanneer er sprake is van ernstige misvorming van de schaamlippen. Wanneer u met een cosmetische reden voor deze ingreep komt, dan zal de behandeling in geen enkel geval vergoed worden.

Wanneer wordt een schaamlipcorrectie vergoed?

Een schaamlipcorrectie wordt vergoed wanneer er sprake is van ernstige misvorming van de schaamlippen. Dit kan ontstaan zijn door ziekte, verminking, een ongeval en/of een medische verrichting. Er is dus een medische noodzaak noodzakelijk om een vergoeding te krijgen voor deze ingreep.

Indien u enkel last heeft van schaamtegevoelens, pijn tijdens het vrijen of pijn tijdens het sporten zal u een schaamlipcorrectie niet vergoed krijgen vanuit de verzekeraar.

Naar het kostenoverzicht

Contact opnemen met een specialist

Een consultgesprek vindt bij ons in de kliniek altijd plaats met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens dit gesprek luistert hij naar uw klachten, wensen en verwachtingen. Na een onderzoek krijgt u te horen welke behandeling geschikt is om uw probleem te verhelpen en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Mocht u uw afspraak direct inplannen, dan is dit een mogelijkheid. Heeft u er behoefte aan om wat langer na te denken voor u een beslissing neemt? Geen probleem. Een consult is bij ons geheel vrijblijvend.

U kunt uw consult inplannen via ons contactformulier, direct online of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076-542 31 54.

Gratis consult

Uw gastvrouwen:
Rania en Suzanne

Kunnen wij u ergens mee helpen?