Totaal
8.9
800+ reviews
×

Gratis consult

Waar bent u in geïnteresseerd?

Bovenooglidcorrectie Wenkbrauwlift Onderooglidcorrectie
Gratis consult
Gratis consult WhatsApp met ons

Vragen of een gratis consult aanvragen?
Bel gerust: 076 - 542 3154

Wij scoren gemiddeld een 8.9 op KliniekErvaringen.nl

Kliniek voor schaamlipcorrecties

Met meer dan 10 jaar ervaring worden wij gezien als een echte schaamlipcorrectie kliniek. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, goede nazorg en kwaliteit . Alleen zo kunnen we de beste en veiligste zorg bieden aan onze cliënten.

Specialist in schaamlipcorrecties

Onze kliniek staat erom bekend dat we enkel met ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen werken op het gebied van schaamlipcorrecties. De plastisch chirurgen die verbonden zijn aan de onze kliniek hebben aandacht voor ú en gaan altijd voor een natuurlijk resultaat van de behandeling.

Missie & Visie

Missie

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving. Mooi jezelf blijven is niet voor niets onze pay-off.

Visie

In 2022 is ABC Clinic dé nummer een privékliniek in Zuid-West-Nederland op het gebied van schaamlipcorrecties en behoort ABC Clinic tot de meest vooraanstaande privéklinieken in Nederland op het gebied van schaamlipcorrecties.

Gespecialiseerde plastisch chirurgen

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling en dat we de beste zorg leveren die mogelijk is. Daarom worden onze schaamlipcorrecties enkel uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Iedere plastisch chirurg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of de Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS).

Ieder persoon en iedere klacht is uniek en vraagt om een gepersonaliseerde aanpak om het resultaat zo natuurlijk en zo mooi mogelijk te krijgen. Onze plastisch chirurgen willen u daarom gezien hebben voordat er een behandeling ingepland kan worden.

Maak kennis met ons team

Plastisch chirurgen

Wij werken samen met een uitstekend team van plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in ooglidcorrecties en wenkbrauwliften. Om u het beste advies te geven en te kijken of u een klik heeft met de behandelend plastisch chirurg wordt uw consultgesprek altijd gevoerd met uw behandelaar.

“Als plastisch chirurg stel ik alles in het werk om u goed in te lichten, gerust te stellen en uw vertrouwen niet te beschamen.”

Drs. Gerd Fabré

BIG registratie: 9912368001

Drs. Marjolijn van Abeelen

BIG registratie: 19916448901

Drs. Dennis Goossens

BIG registratie: 69021154701

Uw gastvrouwen:
Rania en Suzanne

Kunnen wij u ergens mee helpen?