Totaal
8.9
800+ reviews
×

Gratis consult

Waar bent u in geïnteresseerd?

Bovenooglidcorrectie Wenkbrauwlift Onderooglidcorrectie
Gratis consult
Gratis consult WhatsApp met ons

Vragen of een gratis consult aanvragen?
Bel gerust: 076 - 542 3154

Wij scoren gemiddeld een 8.9 op KliniekErvaringen.nl

Schaamlipcorrectie ervaringen

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn wanneer de keuze wordt gemaakt voor een kliniek waar u behandeld wordt. Een van de dingen waar u zich mee kunt inlezen zijn ervaringen van anderen. Wij willen u graag een goed beeld geven hoe anderen de behandeling in onze kliniek hebben ervaren. Daarom vindt u onderstaand enkele schaamlipcorrectie ervaringen van cliënten die bij ons in de kliniek behandeld zijn.

Specialist in labiacorrecties

Vragen? Neem contact op!

De resultaten van de behandeling zijn nog niet volledig zichtbaar maar heb er vertrouwen in. Het plannen van de ingreep en na zorg verliep prima, accuraat en vriendelijk geholpen, zorgzaam m.b.t. de medische kant.’

Anne

via ABC Clinic

Was erg nerveus voor de ingreep, maar werd erg op mijn gemak gesteld door de medewerkers. De behandeling is reuze meegevallen. Nazorg als prettig ervaren.

Anoniem

via ABC Clinic

Zeker 13 jaar nagedacht om mezelf te laten opereren. Omdat veel ingrepen niet vergoed worden maakt het de stap groter om je zelf te laten opereren. Uiteindelijk het besluit genomen om te doen waar ik jaren van droomde. Als ik nuterug kijk had ik het jaren geleden al willen laten doen als dit kosten technisch mogelijk was geweest. Ik voel me nu (2 weken later) stukken zelfverzekerder en ben heel blij met het resultaat. Ik heb een hele goede voorlichting gehad en wist precies wat er ging gebeuren. Herstel na de operatie is me ook zeer meegevallen.

Anoniem

via Kliniekervaringen.nl

Is een schaamlipcorrectie pijnlijk?

Een schaamlipcorrectie is geen bijzonder pijnlijke ingreep. Na de procedure kunt u wat last hebben van zwelling, blauwe plekken en wat napijn. Deze pijn is goed te behandelen door pijnstilling in te nemen. De meeste zwelling verdwijnt vaak in de eerste paar dagen of de eerste weken. Enige restzwelling kan enkele maanden aanhouden, maar zitten de dagelijkse activiteiten niet in de weg. Meestal kunt u zes weken na uw ingreep alle dagelijkse activiteiten weer uitvoeren.

Tips over de nazorg

Na uw behandeling krijgt u een lijst mee waar de nazorg van de schaamlipcorrectie duidelijk op staat vermeld. Wij vragen u deze nazorgkaart goed op te volgen om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na een ingreep heeft u geen beperkingen in het vrij bewegen. Dit houdt in dat u gewoon kunt zitten, liggen, lopen en normaal kunt bewegen. Sporten raden we in ieder geval de eerste twee weken af. Na twee weken kunt u beginnen met lichte inspanningen.

Gedurende vier tot zes weken na de ingreep kunt u niet zwemmen, fietsen, paardrijden of vrijen met penetratie. U zult zelf merken hoe de genezing vordert. U kunt wel normaal douchen, een bad nemen wordt nog afgeraden. Koelen met ijs kan pas 24 uur na de ingreep. Belangrijk is om het ijs niet direct op het behandelde gebied te leggen. Gebruik van een theedoek wordt hierbij geadviseerd.

Meer over herstel

Een gratis en vrijblijvend consultgesprek

Een consultgesprek vindt bij ons in de kliniek altijd plaats met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens dit gesprek luistert hij naar uw klachten, wensen en verwachtingen. Na een onderzoek krijgt u te horen welke behandeling geschikt is om uw probleem te verhelpen en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Mocht u uw afspraak direct inplannen, dan is dit een mogelijkheid. Heeft u er behoefte aan om wat langer na te denken voor u een beslissing neemt? Geen probleem. Een consult is bij ons geheel vrijblijvend.

U kunt uw consult inplannen via ons contactformulier, direct online of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076-542 31 54.

Gratis consult

FAQ’s schaamlipcorrectie ervaringen

Een schaamlipcorrectie zal niet leiden tot het verlies van gevoel in de schaamlippen. Daarnaast zal het ook het vermogen om seksueel opgewonden te raken niet veranderen. Gevoelloosheid rondom de incisie zal binnen een maand of twee weer verdwijnen.

Ja, lopen na de ingreep is geen probleem. Het is geen bijzonder pijnlijke ingreep en onze cliënten worden aangemoedigd om direct weer te bewegen. Probeer niet te snel te veel te doen. Het behandelde gebied zal na de ingreep wat gezwollen en pijnlijk zijn. Tegen deze pijn kunt u gewoon medicatie innemen.

Vaak zal het litteken goed verdwijnen na uw ingreep. Het weefsel van de labia is van nature wat rimpeliger en heeft wat meer plooien. De behandeling geeft een natuurlijk resultaat en vaak is achteraf niet meer te zien dat de ingreep is uitgevoerd. Nadat de hechtingen zijn opgelost kan het littekenweefsel wat steviger aanvoelen. Dit zal na enkele maanden zachter worden.

Uw gastvrouwen:
Rania en Suzanne

Kunnen wij u ergens mee helpen?