Totaal
8.9
800+ reviews
×

Gratis consult

Waar bent u in geïnteresseerd?

Bovenooglidcorrectie Wenkbrauwlift Onderooglidcorrectie
Gratis consult
Gratis consult WhatsApp met ons

Vragen of een gratis consult aanvragen?
Bel gerust: 076 - 542 3154

Wij scoren gemiddeld een 8.9 op KliniekErvaringen.nl

Schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie, ook wel bekend als een labiacorrectie, wordt uitgevoerd om de schaamlippen te verkleinen. Dit kunnen zowel de grote als de kleine schaamlippen zijn. Sommige vrouwen hebben last van het uiterlijk of krijgen pijnklachten door de grootte van de schaamlippen.

Onderlichaam

Soorten schaamlipcorrectie behandelingen

Er zijn twee ingrepen die wij in onze kliniek uitvoeren die kunnen helpen bij uw klachten. Dit is een correctie van de binnenste schaamlippen of een correctie van de buitenste schaamlippen. Beide ingrepen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, waardoor u direct na de behandeling naar huis kunt om daar de rust te nemen die u nodig heeft.

Bij vrijwel iedere vrouw zijn de binnenste schaamlippen groter dan de buitenste schaamlippen. Wanneer de labia minora (binnenste schaamlippen) zo groot zijn dat u er klachten van krijgt, kan een labia minora verkleining een mooie en definitieve oplossing bieden.

Een labiacorrectie is een poliklinische ingreep, wat inhoudt dat de ingreep plaatsvindt onder lokale verdoving en u na de ingreep de kliniek weer kunt verlaten. Tijdens de ingreep wordt er overtollig vet- en huidweefsel verwijderd. Er wordt gehecht met oplosbare hechtdraden, zodat u niet terug hoeft te komen voor het verwijderen van de hechtingen. Het litteken wordt zo geplaatst dat deze vrijwel niet meer zichtbaar is na het herstel

De labia majora, beter bekend als de buitenste schaamlippen kunnen naarmate we ouder worden, een zwangerschap achter de rug hebben of door hormonale veranderingen volume verliezen en van vorm veranderen. Wanneer u hier last van heeft kan een buitenste schaamlipcorrectie een mooie en permanente oplossing bieden. Ook deze ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Na de ingreep kunt u naar huis om uit te rusten van uw behandeling.

Vragen? Neem contact op!

Te grote schaamlippen verkleinen

Vrouwen kiezen om verschillende redenen voor een operatie. Ze kunnen last hebben van lange schaamlippen, te grote schaamlippen of uitstekende schaamlippen. Wanneer de schaamlippen te lang of te groot zijn kunt u klachten ervaren met lichaamsbeweging, seksuele activiteit, fietsen of andere fysieke activiteiten. Ook kan het voorkomen dat de labia erg zichtbaar zijn in strakke kleding of badkleding.

De meeste cliënten beschrijven dat ze zich ook extreem zelfbewust voelen wanneer ze strakke kleding dragen of wanneer ze een romantische relatie aangaan met hun partner. Indien u hier hinder aan ondervindt kan een schaamlipverkleining een mooie oplossing bieden voor uw probleem.

Labiacorrectie schaamlippen
Labiacorrectie schaamlippen
Labiacorrectie schaamlippen

Schaamlipcorrecties.nl: specialist in schaamlipcorrecties

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van schaamlipcorrecties mogen wij ons een specialist noemen op het gebied van deze behandeling.

Ervaringen bij schaamlipcorrecties.nl

“Ontzettend blij met het resultaat ”

Ik was altijd erg onzeker omdat je voor mijn gevoel mijn schaamlippen zag wanneer ik strakke kleding en badkleding droeg. Na de behandeling is mijn schaamte weg en durf ik weer strakke kleding te dragen zonder onzekerheid.

Anoniem

via ABC Clinic

Wat zijn de kosten van een schaamlipcorrectie?

De schaamlipcorrectie kosten beginnen vanaf € 1850,- Iedere ingreep is echter afgestemd op de persoonlijke behoeften en wensen van onze cliënten, houd er daarom rekening mee dat de prijs van een schaamlipcorrectie nog iets kan wijzingen na uw consultgesprek. Bij een labiacorrectie zit het volgende inbegrepen:

  • Het consultgesprek
  • De behandeling door een ervaren plastisch chirurg
  • De nazorg en eventuele vervolg afspraken

Naar het kostenoverzicht

Wordt een behandeling vergoed door de verzekering?

Een vergoeding bij een schaamlipcorrectie is erg lastig te verkrijgen. Dit is enkel mogelijk wanneer u last heeft van ernstige misvorming door bijvoorbeeld ziekte, verminking of een ongeval. Indien u enkel last heeft van functionele klachten heeft u geen recht op vergoeding.

Bij een goede aanvullende verzekering kan het voorkomen dat uw behandeling (gedeeltelijk) vergoed wordt. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

Meer over vergoedingen

Onze plastisch chirurgen met jarenlange ervaring

Om u de beste zorg en het beste advies te kunnen geven, werken wij enkel samen met een uitstekend team van plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in de labiacorrectie. Uw consultgesprek vindt te allen tijde plaats met de behandelend plastisch chirurg.

Drs. Marjolijn van Abeelen
Drs. Marjolijn van Abeelen
BIG: 19916448901
Dr. Inge van Doorn-Hoevenaren
Dr. Inge van Doorn-Hoevenaren
BIG: 99912158101
Drs. Gerd Fabré
Drs. Gerd Fabré
BIG: 9912368001
Dr. Dennis Goossens
Dr. Dennis Goossens
BIG: 69021154701

Het hersteltraject na een schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie is een veilige en effectieve operatie en het duurt niet lang voordat u uw dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten. Het duurt ongeveer zes weken om volledig te herstellen van de ingreep.

Om het herstel van de schaamlipcorrectie te bevorderen raden wij u aan om enkele dagen vrij te nemen na de ingreep. De zwelling is de eerste dagen het meeste aanwezig en het behandelde gebied kan wat oncomfortabel aanvoelen bij overmatige beweging. Het belangrijkste is om goed naar het lichaam te luisteren en jezelf niet te pushen om te snel te gaan, dit kan het genezingsproces vertragen.

Lichaamsbeweging zoals de sportschool en seksuele activiteit zijn na zes weken weer mogelijk.

Lees meer over het herstel

Uw gastvrouwen:
Rania en Suzanne

Kunnen wij u ergens mee helpen?